Arbetskläder

Arbetskläder för olika ändamål

Är du i färd med att köpa arbetskläder? På nätet hittar du flera företag med stort utbud. Störst sortiment hittar du hos Blåkläder, Fristads, Grolls och Snickers. De är rutinerade rävar som vet vad god kvalitet är. Föredrar du att köpa dina arbetskläder i butik har nämnda märken många återförsäljaer i landet att välja mellan.

Många yrken kräver tåliga arbetskläder, inte minst lantbrukare och snickare. Olika yrken har dock olika krav på sina arbets-kläder, varför de också kommer i olika utföranden. Däremot finns det några gemensamma nämnare – exempelvis att de ska skydda mot väder och vind samt vara smidiga att arbeta i.

Arbetar man som lantbrukare kan man även söka sig till Granngården för inköp av arbetskläder. Att besöka Granngården är något många lantbrukare gör för exempelvis foder, och därför är det ett utmärkt alternativ vid inköp av arbetskläder. Här hittar du diverse plagg, exempelvis skogs- och sågkläder förutom kläder som lämpar sig för lantbruket.

På Granngården går mjölkningsoveraller att hitta. Overallen är särskilt utformad för sitt ändamål med dubbla armar och byxben. Dessutom är det yttersta lagret vattentätt, vilket är att rekommendera ur hygiensynpunkt. Och just hygien är särskilt viktigt att ha i åtanke när man jobbar med lantbruk.

För den småskalige och traditionelle bonden går även mjölkningsförkläden att hitta på Granngården. Förklädet fyller sin funktion och består av PVC-belagd polyesterväv. Dessutom är förklädet slätt, vilket innebär att eventuellt spill lätt rinner av. Därför är förklädet ett fullt dugligt alternativ för den som vägrar bära overall.

Förutom foder, overaller och förkläden hittar du även arbetskläder inom kategorierna byxor och jackor. Det finns arbetskläder för alla påfrestningar en lantbrukare kan tänkas utsättas för. Är man däremot snickare har man oftast större krav på detaljer, med fickor för spik och något att hänga hammaren i, kan det vara bättre att söka efter Blåkläders, Fristads, Grolls och Snickers återförsäljare.

arbetskläder